Lederutvikling hos Foodora

På tampen av året fikk jeg gleden av å kjøre lederutvikling for nye ledere i Foodora. For en gavepakke av et oppdrag, for en gjeng, for en iver. Vi rakk tre av fire samlinger, den siste ble flyttet til 2022. Vi trener på kurset, trener på å bli gode ledere, de lærer, jeg lærer. Slik ledertrening er best når vi møtes fysisk. Det meste kan skje digitalt, men ikke alt. Året 2021 ble enda ett år hvor vår evne til å tilpasse oss fikk kjørt seg, og jeg tror vi alle må trene mer. Trene mentalt, til å stå stødig i endringer, til å selvlede oss, trene på holde fokus og tenke nytt. 

«Gjør det du kan, med det du har, der hvor du er», sa Theodore Roosevelt. 

Når pandemien kom ble dette sitatet en veiviser for meg. Jeg kan mye om avstandsledelse, jeg har lang erfaring og mye kompetanse, kunnskap jeg nå kunne dele til mange. Og oppdragene kom, i 2020, og igjen i 2021. I år ble det ny omsetningsrekord. 

Jeg er kjempestolt, takknemlig og glad. Jeg vet at mange har hatt det tøft, derfor er jeg ekstra takknemlig. 

Når jeg ser tilbake på 2021, så ser jeg for meg alle dere jeg har fått gleden av å levere til. Jeg er stolt av bredden i kunder, de spenner fra store offentlige virksomheter som NAV, til departement, til Digitaliseringsdirektoratet, til rådgiverselskap som KPMG, PWC til private virksomheter som Link Medical til organisasjoner som Røde Kors, i alle bransjer som media med Adresseavisen, Finn og kommunikasjonsforeningen, til Betongindustrien, til Elkjøp Nordic, til Semine, Lindorff, Sparebank 1, Mills, Espira, til Sametinget for å nevne noen. Takk til dere alle, en spesiell takk for at dere anbefaler meg videre. Året 2021 ble bra akkurat på grunn av oppdragene hos dere og deg. Det har vært så mange kanaler, mange Podkaster, blant annet hos Oslo Business Forum, Atea og LØRN, fagartikler i Ledernytt, intervjuer, aviser og ekstra spennende å få delta på Ekko sending i P2. For et år 2021 ble. Jeg håper du gleder deg med meg og at dette kan inspirere deg til å jobbe videre med dine prosjekter og leveranser. Til å dele hva du har lykkes med, hva du er stolt av.

Anerkjennelse etter Vigdis Austrheim foredrag om ny normal

Jeg tror på verdien av å finne mening i jobben, til å glede seg til å gå på jobb og gjøre en forskjell. Mitt mål er å bidra til bevisstgjøring, spesielt hos ledere, jeg ønsker å inspirere, være en støttespiller,  en sparringspartner, som heier, og samtidig utfordrer tankesett og vaner, som tilfører energi, og fyller på verktøykassen til hver enkelt jeg jobber med. Jeg har fått tilbakemeldinger fra dere som jeg tar med meg resten av livet, de er jeg stolt av. Ikke minst inspirerer de meg til å fortsette i jobben min inn i 2022. TAKK!

«Tenacity, tenacity, tenacity».

Det sa toppleder Steve Ballmer når han besøkte oss den gangen jeg jobbet som storkundedirektør i Microsoft Norge. Det sitatet har jeg også samlet på. «Utholdenhet, utholdenhet, utholdenhet». Jeg er overbevist om at vi lærer mest av tøffe perioder, vi utvikler oss under denne krevende pandemien, vi bygger ny kunnskap, selv om det er krevende. Det å våge å ta krevende valg, ta sjanser, gå utenfor komfortsonen, og ikke minst lære av feil, det er så viktig. Det kan høres ut som en floskel, men uten suksesser og feil, alle disse erfaringene, hadde ikke jeg kunne vært en verdiøkende ekstern bidragsyter. 

Jeg ønsker og håper at du får et like bra år, at du også gleder deg til å gå på jobben i 2022, selv om det blir pålagt hjemmekontor og fortsatt pandemi. Jeg håper at du kjenner på at du gjør en forskjell der du er, fordi du er den du er, at du bruker dine styrker og kunnskap. 

Av og til tviler jeg på min egen kunnskap. Ikke alle oppdrag leveres så bra som jeg ønsker, og jeg er min verste kritiker. Da begynner jeg med dårlig selvsnakk.Et grep jeg har tatt i 2021 er å bli mer bevisst på min begrensende tanker. Og jeg samler nå på de gode tilbakemeldingene. Disse leser jeg på en dårlig dag, da overdøves litt av den indre kritikeren. Å lese disse inspirerer meg. Jeg anbefaler deg å samle på gode tilbakemeldinger i 2022. Skriv de ned. Be om å få flere om du får altfor sjeldent tilbakemeldinger. Les de høyt for deg selv. Da lades batteriene. Du kan inspireres av noen av mine her om du vil: Tilbakemeldinger fra kunder.

«Uten fokus på det jeg kan best, uten å fylle på kontinuerlig kunnskap, tenke nytt og legge inn ekstra innsats, hadde jeg ikke fått 2021 til å bli så bra.»

Kontinuerlig påfyll av kunnskap

Jeg har tatt en ny sertifisering i 2021, i Kjernekvadranten. Så inspirerende og morsomt kurs har jeg ikke deltatt på før. Midt i blinken for meg som er opptatt av styrkebasert ledelse. Laila Stange, for et forbilde du ble for meg disse dagene. Jeg visste at du var dyktig, men at du er 71 år, fortsatt så engasjert og dyktig, det inspirerte meg til å tenke at jeg skal bli som deg. Jeg skal jobbe lengre enn jeg hadde tenkt, med det jeg er dyktig på, fortsette å gjøre en forskjell for andre og sørge for kontinuerlig utvikling og forbedring. Det er en god ramme for 2022 og årene fremover. 

 

«There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure». Colin Powell. 

SSB viser en oversikt over overlevelsesrate på nyetablerte selskap. Av de selskapene som ble etablert i 2014 har kun 27% overlevd, kun 3 av 10. Jeg etablerte mitt enkeltkvinneforetak i 2013, målet var et friår etter å ha jobbet hardt i mange år. Til høsten blir det 9 år siden. Mange kastet inn hansken når pandemien kom, de tok seg faste og trygge jobber. Det skjønner jeg godt. Det er krevende å jobbe for seg selv, men du verden så godt det passer meg. 

Jeg har hatt flere partnersamarbeid disse årene, og en gjestevisitt som toppleder for Cisco i Norge. Da opplevde jeg hvor mye jeg savnet fleksibiliteten, bruke all tid på utvikling av ledere og jobbe med mange ulike kunder. Det å få lov til å bidra til å forsterke kultur og ledelse i så mange virksomheter, det er en gavepakke for meg. Det var en tøff beslutningen om å si opp i Cisco, rollen jeg tenkte var drømmejobben, for å gå tilbake til en usikker tilværelse i eget selskap. Men uten denne erfaringen hadde jeg ikke hatt suksessen jeg har i dag. Det trenger jeg å minne meg selv på. Om du står overfor noen avgjørende og krevende valg, vit at det meste ordner seg til slutt.  

«Så lenge du er tro mot dine egne verdier, det du tror på, så tar du et steg fremover, definerer en oppgave du kan begynne med, da beveger du deg fremover. Hold fokus på det, tro på deg selv.»

En annen selvledelses vane jeg er praktisert lenge er : EVALULÆRING. Jeg har en fast tid i kalenderen fredag ettermiddag hvor jeg oppsummerer uka med tre spørsmål:

  1. Hva gikk bra?
  2. Hva har vært læringen?
  3. Hva kan gjøres bedre fremover?

Så for å oppsummere jobb året 2021, på vei inn i 2022, så tenker jeg:

  1. Det som gikk bra var: Kundeoppdragene. Vekst. Det å våge å ta betalt for erfaring og kompetansen min. Fokus på kontinuerlig utvikling. 
  2. Læringen har vært: Evalulæringstid er viktig. Skrive ned, notere forberedelser som fungerte godt, hva jeg tenkte og sa, hva likte kundene best, når gikk det tyngre, hvor var jeg mest i flyt, notere ned disse tankene er gull. Innsikten hjelper på egen motivasjon, og bidrar til utvikling. Jeg har også lært at jeg hver høst savner kolleger, savner Kick-Off på jobben, savner et sosialt og faglig fellesskap. Det savnet ble ekstra stort i år, med pandemi. Nettverk må etableres og pleies på andre måter når du driver for deg selv. For meg er partneren Tekna, med Hanne og Stine i spissen, som å ha gode kolleger. De samarbeider, støtter, fikser og tilrettelegger. Jeg trives så godt når jeg kan holde kurs og foredrag for Teknas medlemmer. For en match. Og så team Talerlisten, ledet av Nils Apeland, er gull for meg. I dette nettverket med foredragsholdere er det kort vei til kunnskapsdeling, til en lunsj eller digital kaffe. Jeg hadde ikke møtt Eirik Norman Hansen , Christine Calvert, Cecilie Ystenes Myhre, Cecilie Thunem-Saanum, Solfrid Flateby, Jan-Martin Berge, Synneva Erland, Hans Petter Nygård-Hansen, Hilde Johanne Aafoss eller Mads Hadler for å nevne noen av alle de dyktige menneskene jeg sparrer med, og som jeg anser for å være mine gode bransjekolleger.  Og så deg da Terje Aas Høias, som har gått fra å være kunde til å bli en venn og bidragsyter inn i kursene mine. 
  3. Hva kan gjøres bedre: Jeg skal kontakte en ekstern sparringspartner raskere når det butter imot. For selv om jeg har verktøykassen så er det noe med den prestasjonslysten og indre kritikeren. For livet går litt i bølgedaler for meg, og for oss alle. Jeg har en «power venn» jeg ringer først, takk Vibeke Arntzen Fredriksen, du fyller på batteriene, mentalt, med gode spørsmål, med latter og ikke minst som padlevenn. Og jeg skal investere enda mer i nettverket fremover, det er så mange flere å lære av, så mange å inspireres av. Og til slutt skal jeg sette av mer tid til meg selv i 2022, til mer balanse, mer humor og latter. Det skal jobbes mye fortsatt, fordi jeg elsker jobben min, men jeg skal også fylle på mer av andre aktiviteter. Mitt ord for 2021 var UTVIKLING, i 2022 er det GØY.
Engasjerende workshop leveranse av Vigdis Austrheim

 

Så før du starter jobb året for fullt i 2022, hva er du mest stolt av? Hva har vært bra for deg i 2021? Hva har vært viktig læring? Hva vil du justere i 2022?

Ta den samtalen med deg selv og de rundt deg. Det blir spennende og lærerike samtaler. 

Uansett hva du velger, jeg er her, i ditt nettverk. Om du trenger meg så vet du hvor du finner meg.

Vel blåst 2021 og velkommen 2022!